W Fundacji Pomagam.pl wykonujemy pracę, która zmienia świat na lepsze, a w DOING GOOD wspieramy innych w znalezieniu takiej pracy.

81% Polek i Polaków chce pracować w miejscu, które pozytywnie wpływa na świat i społeczeństwo – wynika z raportu PwC dotyczącego przyszłości rynku pracy.

Platforma DOING GOOD wychodzi tym oczekiwaniom naprzeciw, łącząc firmy z misją z ludźmi, którzy szukają pracy z sensem. Pracy zgodnej z własnymi wartościami. Takiej, do której aż chce się wstawać, która rozwija, daje poczucie realizacji, a jednocześnie ma realny wpływ na świat.

Twórczynią serwisu DOING GOOD jest Dobrosława Gogłoza – założycielka i wieloletnia prezeska Otwartych Klatek, a obecnie prezeska Fundacji Pomagam.pl oraz dyrektorka zarządzająca w serwisie Pomagam.pl.

DOING GOOD to także podcast z inspirującymi ludźmi, którzy robią to, co kochają, a jednocześnie dbają o pozytywny wpływ swojej pracy na naszą planetę. W podcaście rozmawiamy o pracy, przyszłości i roli biznesu w zmienianiu świata na lepsze. Omawiamy ciekawe trendy, przybliżamy idee warte dzielenia się po to, by inspirować zarówno do szukania pracy z sensem, jak i tworzenia własnych organizacji i firm, które pragną być częścią rozwiązania, a nie problemu.

Zapraszamy do słuchania podcastu:

Spotify
Apple

Chcesz wesprzeć naszą pracę?